Імміграція до Манітоби
-
А якщо паспорт закінчився, який толк? 😔
-
Ні. Позавчора в Едмонтоні один чоловік хотів так зробити. Скачав та авторизувався в додатку Резерв+, оновив дані, надіявся, що зараз і отримає свій паспорт. Але ні. Йому одразу прийшло запрошення на проходження ВЛК
-
Ні, нажаль так не працює. Треба оновити дані та пройти ВЛК. В Україні.
-
Може бути, я точно не знаю як це працює. Але факт є, що одразу отримав запрошення на ВЛК
-
Ну бо треба зачекати QR коду
-
Не знаю, але здається, що до того закону в квітні. Бо його паспорт був готовий, він хотів його забрати вже
-
Вітаємо, T.K.! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Типу в «Документ» їхати прийдеться?)
-
Не отримаєте консульських послуг ,логічно ж 😅
-
Консул сказав щоб їхали до Європи та робили там паспорт)))) не думаю, що там буде можливо без ВЛК. Не розумію чому він так каже
-
Я вас здивую ,що навіть той хто служить зараз має статус у розшуку (в деяких випадках ) Цей додаток не зрозуміло що
-
Додаток лише відображає дані із Реєстру. Значить такі дані в самому Реєстрі. Резерв+ самостійно не генерує «статусу»