Імміграція до Манітоби
-
Не знаю, але вас не видно в тій групі. Сюди кидали: t.me/ManitobaLife
-
А в чому перевага swo після отримання номінації? Офіцери на федеральному теж перевіряють чи правильно була видана номінація, не думаю, що їх влаштує, що люди мають зовсім інші критерії і умови, які не збігаються з swo. Мені знається, це помилка, потрібно обов’язково звʼязуватися з провінційними офіцерами і дізнаватися в чому справа
-
В іншу країну, а в іншу провінцію не можна, звісно. Роботу міняти легше, бо не потрібно узгоджувати нову посаду і потім переробляти номінацію, якщо змінився НОК. Та й взагалі, навіть якщо нікуди не відлітати, немає прив'язки до роботи. Хочеш працюй, хочеш не працюй, головне відповідати своїй легенді (що не працюєш не тому, що ледар, а тому що вчиш новий напрямок у своїй професії, щоб зробити Манітобу краще)
-
Поки не отримали ПР треба все рівно повідомляти офіцеру про зміну роботи
-
Вітаємо, Max Ь.! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Краще повідомляти через веб-форму чи можна додати через кабінет в MPNP?
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login Зареєструйтеся і буде вам щастя ☺️
-
З ранком всих. Трохи лонгріду у ваші стрічки. Вирішив спитати вашу пораду щодо наступної ситуації. Дружина працює едюкейшинал асістентом у хай скул, вона є головним аплікантом. Ми зараз на федеральному етапі, по SWM (хоча подавали на SWO), в березні пройшли біометрію, наразі чекаємо наступного кроку- портал 1. Вчора на роботі їй повідомили, що фінансування скорочують, і її можуть залишити тільки на парт таймі, відповідь потрібна до цієї неділі. Які можливі дії в такі ситуації? 1. Заповнити веб форму на "зміну работодавця на федеральному етапі", описати ситуацію, та спитита в них, чи можна залишитись на парт таймі, на того ж роботодавця, з перспективою розвитку до вчителя у майбутньому. Депендент (чоловік), працює фулл тайм в манітобі вже другий рік. 2. Підписати новий контракт на парт тайм при тій же посаді, тому ж окладі, тому ж дивізіоні на наступний учбовий рік, як пропонують. Так як це сфера освіти, то 28 червня вийти на EI і чекати надалі на отримання ПР. Повідомити про перехід на парт тайм федералів у вересні, можливо до цього часу ПР буде виданий. 3. Попрохати на роботі написати листа, що звільняють не по особистим причинам, а по причинам обмеження фінансування, що надалі вони не можуть надавати фул тайм позицію. Починати пошук нової роботи до кінця червня в інших учбових девізіонах з малими шансами на фул тайм. 4. Ваш варіант. Будемо дуже вдячні любій інформації та пораді. Дякую.
-
Згідно умов програми треба працювати фул тайм весь час, аж до отримання ПР. Про зміну зайнятості повідомити треба в будь-якому випадку. Не знаю як швидко вони відповідають, але як на мене поки вони не відповіли, можете працювати як є поки.