Імміграція до Манітоби
-
Це треба сюди
-
Його звати Любомир, більше нічого не пам'ятає
-
Знайшли дідуся, він українець, загубився
-
Вибачте що пишу саме сюди
-
В мене така ж ситуація. Заклеймила 2 роки, а потім вже дійшло, що мала вказати один. Заповнила повну заявку по факту з обома роботами та перервою у півтори місяці, додала пояснювальний лист. Перед тим дзвонила та писала у підтримку. В обох випадках сказали подаватись, у разі чого офіцер звʼяжеться. При прикріпленні документів ніяких помилок не вибило, пустило без проблем. Все було зелене. Бо писали також, що можуть бути жовті галочки, якщо не збігається інфа та є перерви між датами зміни роботи. Але все наче ок. Не знаю як буде, оплатила, чекаю. Маю надію, що офіцер погодить заявку 🥹
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи можна виїзджати на короткий час за межі Канади, якщо подали на продовження work permits, але результату ще не має?? P.s. Раніше бачила багато повідомлення на цю тему, але зараз не можу знайти.
-
Вітаємо, MVL! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня. Які переклади дипломів про освіту потрібно зробити? Які вимоги до перекладу, чи потрібно робити афідевіт? Нотаріально завіряти? І чи потрібно всі дипломи, в тому числі шкільні перекладати для PR і для федерального етапу, чи достатньо буде найвищого ?
-
Кому потрібно з консульства відписали що один з батьків хто б слот не зловив...Скажіть ще будь ласка хтось літав чи потрапляєш на ту годину яку записаний, і чи хтось замовляв доставку паспорта з Торонто чи це ризик? Дякую
-
Вже нема такої послуги доставки паспорту додому нажаль.
-
Добрий день всім, хтось підскаже де подивитись скільки потрібно прохідних балів на номінацію? Бо знайти не можу Дякую
-
Доброго дня, питання до вас чат про довідки про несудимість. Вони справді дійсні тільки 6 місяців від видачі чи як це працює на практиці? Маю довідку з Польщі яку завчасно замовив. Скоро вже збігає строк її. Що порадите, замовляти ще одну зараз по номінація ще в процесі.
-
Теж цікаво
-
Ну це я і мала на увазі
-
Доброго дня, маю два українських закордонних паспорти, один біометричний (віза до Канада), другий звичайний. Чи потрібно на етапі завантаження доків на номінацію, додавати другий паспорт у forms & documents? Чи вже на федеральному?