Імміграція до Манітоби
-
Так, але ж на федеральному етапі треба буде Український звичайний додавати, а там є штампи що видані закордонні паспорти. Плюс історію подорожей треба вказати, тобто так чи інакше буде інша про другий паспорт. Тому і думаю що краще одразу завантажити і забути. Але дякую за відповідь!
-
Ти тільки що був Пашею
-
Можливо самому на телефон може якась програмка є
-
Порадьте ще хто де фото на паспорт робив staple і всі інші не роблять 10-15 см
-
Вітаю! Скільки чекали після ecopr? Який офіс опрацьовував?
-
Підкажіть будь ласка де ви курси дивитесь?
-
Вітаємо, Светлана Харитонова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня всім. Трохи не по темі,але маю надію,що тут знайду допомогу. Хтось робив реєстрацію дитини громадянином України за народженням? Розкажіть, будь ласка, де треба подавати документи? Та де можна зробити апостиль сертифікта про народження? Буду дуже вдячна за відповідь
-
Скажіть, будь ласка, на федеральному етапі потрібно додавати медогляд ? Але вже 1.5 роки пройшло як ми приїхали і його робили. І де його можна взяти , чи можна попросити у сімейного ( я думаю, якщо він має про нас інформацію, то може і медогляд там є), чи потрібно у ту клініку , де проходили ? Але це стільки часу пройшло . Підкажіть, будь ласка, як ви робили ?