Імміграція до Манітоби
-
Сьогодні жінці продовжили перміт до 2027 року. Лист не надходив. Просто у кабінеті пише що рішення прийняте. Я так розумію що тепер просто чекати його по пошті, а потів вже робити апдейт усіх документів, вірно? П.с. подавались на продовження разом 26 березня. По моїй аплікації тиша...
-
Так Просто трохи почекайте, в принципі мені прийшло менш ніж за тиждень після листа
-
Продублюю запитання, може хто знає відповідь? Доброго дня! Підкажить будь ласка, я заповнила по SWO на номінацію заявку, коли заповнювала- працювала. Наразі я не працюю, зараз перевіряю всю заявку, щоб відправити і маю питання, мені треба в пункті " I am a skilled worker currently working in Manitoba" ставити "No"? Це на щось вплине? Тому що при заповненні я ставила "Yes". І взагалі, я ж маю право деякій час не працювати, 1-3місяці? якщо всі умови по SWO виконані? Ось фото, якщо ставлю No @western9
-
Може хто стикався з подібним
-
Доброго дня! Під кажіть будь ласка може хто стикався, хочу податись на продовження Вп але є нюанс мій паспорт ( новий ) знаходиться в Берліні в дп документі і його не відають але в дії він є чи можна використовувати паспорт з дії? Також є старий паспорт в якого термін до слід року відповідно і ВП також до слід року
-
Вам потрібно мати на руках дійсний паспорт. Документи з ДІЇ не можуть замінити реальних документів
-
Всім привіт! В травні цього року син отримав Study Permit. Прийшло нагадування на пошту, що потрібно здати Medical Diagnostic Test. Ми, коли прибули до Вінніпегу та жили в готелі 1-й місяць в 2023 році, то я, дружина та син здавали Medical Test, який потрібно було здати протягом 90 днів з моменту прибуття до Канади. В сина був Work Permit, коли ми приїжджали до Канади. Чи потрібно здавати/проходити новий Medical Diagnostic TestБ чи достатньо того, який ми здавали/проходили коли тільки приїхали до Вінніпегу? Наперед вдячний за відповідь...
-
Ну я думаю і жінкам також скоро прийдеться важко(
-
Ого То виходить просто пощастило
-
В Турції взагалі закривають відділення)
-
З 16 до 65 всі документи в Україні і пофіг у що вони готові
-
Дивлюся по різному В Турції вчора брату віддали паспорт
-
Що кажуть?
-
Але мені їх не віддають ((
-
До 27 паспорт Боже хоч би вирішилося Щось трясе
-
Доброго дня всім! Підкажіть будь-ласка, хто знає. Ми подаємось на провінційний етап, головний аплікант чоловік, але в нього є 8-річний син від минулого шлюбу, який живе з мамою в Україні, при заповненні заявки потрібно вказувати мене, чоловіка і сина також? Бо потім йдуть питання чи іммігрує він з нами в Канаду, але ж він на території України знаходиться. Не знаю як правильно це вказати, чи потрібно вказувати все так як є і не додавати його до аплікації? Дуже вдячна всім завчасно!