Імміграція до Манітоби
-
Точно на тому тимчасовому посвідченні вказано що не служив дякую
-
Так, скажіть чи вже були кейси коли довідки про несудимість з Дії не проходили в когось?
-
Хочуть дізнатися деталі вашої military service
-
Ну у вас в мейлі все вказано Якщо служив вказати всі данні,якщо ні то надати чому ви не служили + заповнити форму
-
Знайомим приходив за тиждень-два.
-
Все ок. Чекайте емейл з номером вашої аплікації, т.зв. AOR та інші запити після нього. Приходить за 3-6 місяців після подачі.
-
Мені здається ви можете це зробити через посередника юриста в Україні. Можу скинути контакт в приват, проконсультуєтесь.
-
Я питала про офіційну інфу скоріше, але дякую
-
Всім привіт! Звертаюсь за порадою. Будь ласка, підкажіть.. як бути в такій ситуації. Подали заявку по програмі CUAET вже більше року відповіді нема, пишемо в кризову форму звернення з проханням розглянути заявку швидше, але отримуємо лише стандартні відповіді, що заявка в процесі розгляду. Підкажіть будь ласка якими способами ще можна з контактувати з IRCC щоб отримати більш чітку відповідь?
-
Не дуже. Зробіть в Staples згідно всіх вимог і не морочте собі голову.
-
Андрій, щодо свідоцтва про народження, то ви можете отримати його повторно або самі, або якщо в Україні є ваші батьки, то вони можуть отримати. Або через юриста посередника, кілька тижнів часу займе. Можу скинути контакт, який нам допоміг.
-
Скиньте будь ласка в особисті
-
Спробуйте вибрати варіант, де мінімум тих пікселів або максимум. В мене теж були проблеми з тими пікселями. Якийсь із тих варіантів пройшов.
-
В цьому чаті про таке ніхто не писав.
-
Друзі, підкажіть як змінити в eoi аплікєйшн NOC якщо вже сабмітнув