Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня всім! Підкажіть, хтось може перевірити чи працює у вас сайт, на якому заповнюємо аплікацію на номінацію? Я щось ніяк не можу зайти, видає таке повідомлення: "Sorry, an error occurred while processing your request." Цікаво чи це щось не так з моїм акаунтом чи просто якісь технічні роботи...
-
Разом з запитами про роботу прислали досить easy, but not simple question "How did you obtain Ukrainian nationality?" Справа в тому, що я народився не в Україні, а мої батьки українці І в мене 2 громадянства В Україну я вперше заїхав за закордонним паспортом іншої країни І з того моменту тими документами не користувався (окрім свідоцтва про народження звісно) Батьки кажуть що нікуди не клопотали про отримання громадянства Тому не знаю як на це питання відповісти
-
І ще одне питання,на цю ж тему) при завантаженні фотографії, система просить помістити обличчя поміж 2х зелених кругів так, щоб підборіддя торкалось низу круга. Коли роблю це, мені вибиває потім, що фотографія не відповідає вимогам, а коли оставляю фото як є, стстема пропускає фото... Хто це робив, ви редагували фотографію під ці зелені круги чи оставляли як є?)
-
Бо тут ось що ще цікаво Закон України про громадянство України яке набуло чинності 01.03.2001 Набуття громадянства 8) у зв’язку з перебуванням у громадянстві України одного чи обох батьків дитини; А тепер фокус показую Я народився 28.02.2001 Буквально день перед цим 😂
-
Треба почитати закони про набуття громадянства. Бо дитина, народжена в Канаді, вже є громадянином. Ви були народжені "десь" і маєте "те" громадянство. От вас і запитують по факту чого ви вважаєтесь громадянином України? Читайте закони України, або зверніться до юриста, який може роз'яснити
-
І ось не знаю Я clearly громадянин України І ніхто ніби мене не змушував відректися від громадянства іншої країни
-
Це дуже цікаво) Спробуйте взяти консультацію у юриста в Україні 🤔
-
якщо Ваші батьки громадяни України - то Ви вважаєтесь громадянином України від народження
-
zakon.rada.gov.ua/laws/show/2235-14#Text Ось тут все є
-
Дякаю за відповідь, просто вони там просять підігнати під ті зелені круги, не знаю на що...
-
Ну там ще попутно і запитали чи взагалі жив в країнах громадянства бо я ані там, ані там не був після 18 років і цієї інформації немає в personal history в заявці Тому в принципі reasonable question It's just I took it for granted and never questioned
-
Це технічна помилка на сайті, не переживайте. Часом так буває.
-
і про паспорт...Вам його оформлювали відповідно Статті про набуття громадянства України. Якщо взагалі правильно - то це документ Довідка про набуття громадянства України. В ній написано все. Проте вона забирається відповідним органом, коли оформлюється перший громадянський (внутрішній) паспорт. Типу шоб взагалі правильно - то можна написати запит до органу видачі паспорту громадянського - вони можуть надати офіційну відповідь листом, у якому буде зазначено саме відповідність якої Статті про набуття громадянства за якою Ви отримували свій перший внутрішній паспорт. якщо простіше - це зробити Витяг із Закону про громадянство та перекласти його (можливо додати дані батьків та їх паспорти)
-
Ще один #timeline від учасника нашої групи. NOC 72410 03.23.2023 SWM draw 05.23.2023 application submitted to MNP 06.08.2023 Nomination 06.29.2023 submitted to Federal 11.14.2023 AOR 11.29.2023 Medical request 01.28.2024 Biometrical collection request 02.28.2024 Biometric completed 04.10.2024 request IMM 5669 Detailed Resume and Master thesis Military records 05.05.2024 Portal 1 05.29.2024 Portal 2 06.12.2024 eCoPR, Montreal Congratulations 🎉🥳🎉🥳