Імміграція до Манітоби
-
3-6 місяців - нормальний час очікування.
-
Ми прилетіли на 2 дні пізніше за вас, номінацію отримали в той же день, як і ви. А з піаром на три місяці вас обігнали) Вітаємо! Як казав мені один канадець: гарного і ситого вам канадського життя!)
-
Всім привіт, в когось було, що польська фірма не хоче давати Swiadectwo o prace? Чим його можна замінити щоб підтвердити стаж?
-
Доброго дня! Підскажіть , будь-ласка, якщо пропрацювала на роботі 8 місяців фул тайм( по 35 годин в тиждень), зараз компанія зменшує кількість годин всім робітникам фул тайм до 28 годин на тиждень. На піар ще не подалася , але планую . Чи будуть проблеми через зменшення кількості годин ?
-
У нас була схожа ситуація. Мій чоловік і я працювали на одній польській фірмі. Коли я написала до шефовой офіціального мейла. То вона мені відповіла, що ми працювали на Umową Złecenia, то вона має право не надавати на таке Swiadectwo. Я просила декілька разів, пояснювала, але ні. Тому я зберігла всю переписку з нею. Перевела Умову злєценія, заяву про звільнення, де вона підписалася. І ще раздруковала ZUS за всі періоди, що ми працювали. У мене все готове, але нас ще не відібрали. Хай щастить)
-
Доброго дня. Сьогодні роботодавець повідомив, що у найближчому майбутньому можливо я буду відправлений у layoff з постановкою на ei. Коли конретно це буде і як надовго невідомо. Та і невідомо чи буде взагалі. Працюю на цій роботі більше року, від неї і подавався по свм, пройшов по останній спецвибірці і буквально тиждень тому засабмітив заявку на номінацію. Отже, якщо все ж таки відравлять на лейофф, то для мене вихід тільки шукати нову роботу? Чи є якісь інші варіанти. Дякую
-
Зрозуміла. Дякую))
-
Немає за що) Але може ви зможете податися по SWO. До кінця березня точно можна було, була спецвибірка для українців. А зараз треба конкурувати зі всіма іншими іммігрантами. Там головна умова 6 місяців фултайм роботи, без прив'язки до роботодавця на протязі всього розгляду справи
-
Шо за SWO взагалі і в чому була суть спецвибірки? Питав багато раз тут але мене зажди ігнорують!
-
Ля це я міг не працювати весь цей час і податись сидячи вдома? 🥲👍
-
Я теж по SWM, ,але с жовтні розглядають . На номінацію. Вас щиро вітаю.
-
Swm
-
Вітаю,за якою програмою подавалися?
-
Мав бути зданий тест з англійської, 10 тис на одного плюс ще на кожного додатково члена сімʼї по 2 тис доларів, відпрацьованих 6 місяців на фул таймі або близькі родичі чи друзі в Манітобі, котрі хотіли би вас підтримати. І набрані 60 кваліфікованих балів. Якщо це все у вас було, то так, могли податись