Імміграція до Манітоби
-
Сам намагаюся спіймати вільний слот, але щось не дуже виходить)
-
Я вас не відмовляю, але кажу як вони працюють. В Україні, кажуть, що ще могли десь щось домовитися (особисто я в це не вірю), але в Канаді 100% не можливо. Єдине що помагає (і те не завжди) це лист від роботодавця про відрядження. Але у нас у компанії також писали такі листи для термічного відрядження, то не для всіх спрацьовувало. Хоч у нас є цілий департамент в США, який займається візами та робочими пермітами для іноземців '.
-
Дякую, зрозумів
-
Добрий вечір, то клацати тільки Add і все ?
-
За Європу дивився і знаю, але зараз квитки коштують 1300 доларів, у дві сторони. Дякую за інфо)
-
Зрозумів)
-
В Канаді останні пару місяців майже нереально зловити будь-який апойтмент у посольство США. Минулого року я самостійно ловила апойтменти на через рік+ (у 2023 на 2024-2025). Ще акаунт заносять в сірий бан на 72 години якщо зробив на сайті десь 12 кліків (будь-яких) на добу, мене так банили пару разів. Тобто якщо бачите дату - одразу бронюйте, не листайте календар) Так як я хотіла, щоб моя мама приїхала швидше до мене в США, то доплачувала 250 CAD посереднику, який знайшов на через місяць (напишете, скину контакт). Вже зараз мама з візою катається в гості) Але зараз посередник сам пише запастися терпінням, що в Канаді немає наразі слотів на візу США.
-
Якщо ви вже подалися і чекаєте на номінацію, то ви можете піти на ЕІ. Але треба буде відразу повідомити MPNP. Звісно, найкраще відразу шукати нову роботу і якомога менше бути на ЕІ.
-
Доброго вечора. Як правильно заповнити зробити ? В background , personal history , заповнюю все покроково , є період часу, майже 2 роки, коли чоловік працював неофіційно , як подати цю інформацію правильно, чи буде потрібно підтверджувати всю цю секцію документами ?
-
Настав час питань про федеральний етап) Підкажіть, будь ласка, якщо я знаю місце народження свого батька приблизно і не можу уточнити цю інформацію, нормально буде разом з файлами додати про це explanation letter? В самому розділі, це треба внести цю інформацію, форми для підвантаження LOE немає
-
Привіт скажіть будь ласка зараз продовжують workerміт і скільки це коштує дякую всім