Імміграція до Манітоби
-
Видалили попередній? Бо я бачу один uploaded А інший готовий до add Крім того якщо я пам'ятаю тут треба ще ворк перміт Перевірте, чи є тут така категорія крім job offer Я б зробив так, видалив прям все тут Зробив би наново з ворк пермітос
-
Перезавантажила документ, обрала job offer - не допомагає 😭
-
Дoбpый день! Ищy людeй в кoмaндy 👫 Никaкиx денег нa перед мы нe берем ⛔️🫷 Нe paбoтaeм с лeвыми биpжaми/обменниками ✅ У кoгo нетy опытa нe пpobлема😉 Обучeнue aбсолютnо бecплатнoe ✅ Koму uнтepecно пишитe ему⏩-@Victor001l
-
Дуже дякую!!! Пробіл зайвий в кінці поставила🤦🏻♀️
-
І я не дочитав А там видно в поясненні 😂😂😂
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1 Вибираєте permanent residence (applied by mail) I далі provincial nominee
-
Вітаємо, Богдан! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, Canada 🇨🇦! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Нові паспорти не оформлює
-
Так є, приймають тих, хто має отримати вже готовий паспорт, або продовження тим, в кого термін дії спливає максимум за два місяці
-
привіт, підскажіть, будь ласка, чи обов’язково оновлювати хелс кард, вона досі дійсна, якщо продовжили ворк перміт? був до 25 року, тепер до 27. ми з чоловіком на федеральному етапі, надіємося пр отримати до кінця року, тоді ж мабуть всеодно треба подаватися знову на хелс кард?