Імміграція до Манітоби
-
Вітаю! Як бальзам на душу такі новини😍
-
Вітаю. Рекомендації мобільного зв'язку
-
Майже нічого)) дякую
-
Всім привіт. Чекаю номінацію. Хочу запитати з приводу документів, чи відрізняється кількість документів ( крім довідки про не судимість і військового квитка) на номінальну програму і на федеральний етап. Якщо так, то на скільки і які ще документи треба готувати на федеральний етап? Дякую.
-
Так Не зрозумів про резюме та веріфікашн летер Та я ще не на федеральному Буду потім питати 😂
-
Можете ще зробити розширене резюме, якщо вам треба. У мене пішло 7 годин на заповнення заявки на федеральний етап і 7 годин - на саме резюме
-
Там треба робити резюме? У мене є те що я робив по приїзду в Канаду, роботу з того часу не міняв.
-
В резюму я включила всі незрозумілі моменти в біографії: пояснення про переїзди, пояснення про зміну професії, опис робіт з обов'язками (у мене 14 місць роботи), пояснення по періодах безробіття, пояснення, щому контакти батька unknown. Це тільки здається, що це все елементарно, насправді потрібно великий масив інформації пояснити коротко і ясно, щоб це виглядало логічно
-
Зрозумів, дякую. В якій формі це треба писати?
-
Але мабуть краще написати?
-
Найбільш повний опис, що я знайшла з цієї групи (соррі, не зберегла автора): Я писала в такому форматі: імя прізвище, де і коли народилася, хто батьки, які є брати/сестри, хто чоловік і син. Потім написала де і коли навчалася і які документи здоьбла: школа, університет (бакалавр), університет (спеціаліст), дописала, що, згідно з українським законлм таким-то, спеціаліст приріанюється до магістра. Потім розписала всі роботи від поточної і до найпершої: дати з і до, посада, основні обов'язки, форма зайнятості. Внизу приписала пояснення щодо накладок в датах робіт і навчання: що поєднувала роботу і навчання, що деякі роьоти були на умовах сумісництва, деякі віддалено, щоб у них не виникло питань, наприклад, чому це я в певних роках жила в одному місці фізично, а працювала геть в іншому. В самому кінці приписала, що я в армії не служила, посад держслужбовця не обіймала, не була членом профспілкових організацій, політичних партій та інших організацій, не була арештована і засуджена. І останнім абзацем повторила те, що в інших формах слово в слово, щось там про те, що наведена вище інформація є повною і правдивою, підпис, дата.
-
Типу автобіографія?