Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Нарешті отримала номінацію 🥳 Мій #timeline: 16/Aug/2023 EIO submission 24/Aug/2023 Letter of Advice to Apply (LAA) 10/Sep/2023 Application for MPNP submitted 11/Sep/2023 Application for MPNP received by MPNP office (+I have received the file #), application status "Received" 16/May/2024 I have sent updates to MPNP: New Work Permit, New Employment Reference Letter, Pay Statements for last 3 months 12/June/2024 Status was updated from "Received" to "Assessment in Process" 25/June/2024 Call from MPNP to my work 28/June/2024 Status changed to "Assessment Complete" 28/June/2024 Nomination letter received Загальний час очікування номінації з "Application submitted" = 9 місяців 18 днів Дуже дякую цій групі, адміністраторам, та всім-всім хто ділиться своїм досвідом! 😍 Усім успіху з імміграцією! Та усім добра! 😊
-
Добрий вечір , а якщо дитина народилась тут і при подачі на PR питання яке її громадянство і ти вже вказуєш Канадійське. Для підтвердження громадянства достатньо свідоцтва про народження ? Чи потрібно робити додатково підтвердження громадянства ?
-
Ваша дитина уже канадієць, їй немає потреби з вами імітувати. Але ви маєте повідомити офіцера про її наявність. На федеральному етапі там буде поле «свідоцтво про народжених дітей у Канаді» чи якось так. Загружаєте цей документ там. А на провінційному ви теж її не рахуєте, але свідоцтво про народження маєте теж загрузити.
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky, Наше направление - Арбитраж - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka - Совмещение с основной работой 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Не обменные сервисы, не перевозки!! 💰Пишите @alex_recruiment все расскажу
-
Ні, достатньо свідоцтва 👍
-
Це я знаю і при заповненні на федеральному рівні я вказую що дитина громадянин Канади , але для підтвердження громадянства достатньо свідоцтва про народження ? Чи потрібно робити додатково підтвердження громадянства ? ( по-моєму така опція є в service of Canada)
-
Привіт всім. Друзі може хтось знає, підкажіть будь ласка. Де можна почерпнути інформації як подаватись за так званою гуманітарною програмою ? З огляду на останні підняття балів, і видання ЛАА для вибраних професій мабуть це єдиний шлях буде для нашої родини. Дякую.
-
Окей дякую
-
Тоже интересно
-
Привіт, ні в кінці серпня
-
Якщо дитина тут народилася, ми все рівно вказуємо що «ні», правильно?
-
Ще питання стосовно суми, обов’язково має бути 10 000 на апліканта і по 2 тисячі на членів сімʼї?