Імміграція до Манітоби
-
ну вони кажуть, що менше 30 год не дають, що досі є фул тайм але на практиці виходить трохи по іншому більшість взимку не отримує і цей мінімум, я випрошувала собі мати 30 год. цієї зими я впевнена, що і цього мати не буду чомусь останнім часом люблять казати, що моя позиція не фул тайм, мб тому що навалюють на мене роботу з інших відділів ще як би робота сама фул тайм, а позиція ні, розумій як хочеш називається 😅 вони відверто роблять те, що хочуть не по-людськи, так, погоджуюсь але кому що доведеш тут ця робота мене добиває і морально навіть більше, чим фізично хоча фізично теж, вони не розподіляють нормально працю навалюють вранці роботи, а потім кажуть йти додому або якщо дають вимушений вихідний, то за 4 дні ми маємо зробити те, що зазвичай має бути зроблено за 5 днів сплю і бачу той день коли отримую ПР і киваю пʼятами з цієї роботи
-
Да це херня якась, я ще розумію коли нема роботи та кажуть «гуляй», а різати часи коли є що робити перебор😁
-
я вище писала.. я чекаю майже 8 міс номінацію мені порадили, і я погоджуюсь, що спершу ліпше отримати вже номінацію а потім.. буду намагатися не так легко, як може здаватися я навіть не знаю коли ходити на співбесіди ми відпрошуватися на роботі можемо тільки за 2 тижні вперед а коли нас відпускають додому це великий секрет. можуть знати ще зранку, що всі підуть в 2 дня, наприклад, але до кінця не скажуть цього вже по факту приходять і кажуть все, 2-га година, ти все
-
Головне правило - не казати роботодавцю, що ви прив’язані до його роботи і не можете покинути її навіть якщо захочете. Деякі люди відчувають вседозволеність після цього
-
Коли ви не знаєте свій вихідний, то дуже важко щось запланувати. Не треба так однобоко
-
Типовий value village)
-
Немає 30 год/ тиждень, а часу ходити на співбесіди теж немає💁♂ цікавий графік напевно.
-
Та тут не однобоко, кожен кує своє щастя сам) є як є, можна трішечки потерпіти, а потім ще трішечки потерпіти
-
🔫 @Hdjdjenrueueu кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @lusy_td, Oleh, @nikolaievskyi, @hanton14, @kuznietsova_hanna, @sharkomisha, Olena, @Vira_Basystiuk, @liubar_andrey, @Kseniya_CPO Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Нажаль ні 😢