Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підскажіть при заповненні форми імм5669 в розділі освіта чи потрібно вказувати військову кафедру, або чи потрібно її вказувати десь взагалі? Дякую.
-
Visitor record дитини та Work permit батьків потрібно для навчання в школі.
-
Та у цих країнах по 3-4 міста, і локально в кожному місті по 5-6 квартир
-
Всі заповнювали адреси на яких жили протягом 10 років як є на самому ділі? Тіпа за 10 років я змінив 8 міст 3 країни та більше 100 квартир, я ж це 5 днів буду все заповнювати
-
Я вписувала тільки постійне місце проживання, без подорожей у відпустку. Але у мене не так багато постійних місць проживання за цей період. Але майже три роки ми мандрували світом, то я записала там - "Навколо світу, 35 країн". Самі подорожі - в іншій формі.
-
Алло
-
А прописка українська взагалі в гуртожитку з якого мене вигнали ще в перший рік навчання
-
Так фішка в тому що в мене не має постійного місця проживання ніколи, це перший раз що я більше року живу на одному місці тут в Вінніпезі, а так було таке що за неділю міг 2-3 квартири змінити, я навіть більше половини не памʼятаю тих всіх адрес
-
-
Є запитання стосовно форми 5669, розділ освіта (відео дивилась) як вказувати школу? Я навчалась до 8 класу в школі, з 9 в ліцеї. Тобто документів зі школи немає. Атестат і за 9 і за 11 класи з ліцею тому на провінційному вказувала лише ліцей. Отож запитання, вказувати типу всі роки в ліцеї або прописувати кожен навчальний заклад? І не важливо що фактично роки навчання будуть неправильні? Чоловік також декілька класів вчився в одній школі, потім перейшов в іншу. Отож ситуація +- така сама…
-
Але школа була до 18 років… якщо не треба документи, тоді доцільно розписати про всі навчальні заклади? Але тоді буде розбіжність з інформацією з провінційного етапу, тому що там вказано лише останній навчальний заклад. Чи якщо не треба документи, то це не важливий пункт і не треба так поглиблюватись…?
-
Це з 1 липня перестали видавати WP тим, у кого було підтвердження по CUAET ?
-
Вітаю