Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Я відпрацювала пів року на фулл тайм, починаю займатись збором документів для подачі на ПР. Я головний заявник, та ми пара коммон лоу. Скажіть будь ласка, чи є якась вимога з приводу грошей на банківському рахунку для подачі? Буду дуже вдячна за відповідь
-
Добрий вечір. Чи був у когось досвід сплати федерального рівня укр карткою? Чи є ліміт на сплату?
-
За мій ліміт так, я знаю, дякую. А саме ліміти від банку. Мені просто сказали наче ліміт 100.000грн в місяць….а у нас за сімʼю виходить трохи більше
-
Доброго вечора. Підкажіть будьласка хто подавався дітям на подовження візітор рекордс, чи отримували ви таке повідомлення? Я сьогодні подалася все як по відео інструкції, але мене чомусь хвилює що це повідомлення більше схоже на те що я подала їм не на подовження статусу візітор рекордс а на звичайну візу в паспорт.
-
Доброго вечера усім,підкажіть будь ласка,чи підходить для подачі на PR документ,який підтверджує досвід роботи з Польщі(свідоцтво о праці)але роботодавець не вказав сумму за годину та не вказано скільки годин працювала,але вказані обов’язки праці,їхні контакти та підпис,та з якого по який рік?
-
Хто на федеральному, ви можете зайти в трекер?
-
Я вже чотири дні бʼюсь і не можу створити аккаунт чи зайти в нього