Імміграція до Манітоби
-
Багато хто з знайомих, хто дійсно не служив, та не навчався на військовій кафедрі, просто з самого початку додавали до своєї аплікації на PR розгорнуте резюме (від шкільних років аж по сьогодення). У жодного не запитали про військову службу. У мене на минулому тижні був вже Портал 1 (там де треба було відповісти на листа щодо зрісту, колір очей та інше). У мене теж не питали. Розгорнуте резюме додав в самому початку разом з усіма іншими необхідними документами.
-
Бо апостиль то підтвердження, що такий нотаріус дійсно існує і що він дійсно посвідчив вашу особу
-
А ще є можливість подаватися по SWO чи ця програма закрита вже?
-
-
Дякую
-
Доброго дня. Пане Дмитро,підкажіть будь ласка, чи правильно я зрозуміла, якщо я йду по SWM, то при подачі на федеральному етапі мені не потрібно мати таку ж суму, яку я клеймила при подачі на номінацію? Головне показати, що гроші регулярно заходять на рахунок (зарплатня)? Дякую.
-
Ну тому що написано що вони мають погодити, я просто не дуже розумію «вони» це мій офіцер? Якщо так то чи можна не через форму а на його емейл? А як швидко погоджують через форму? А були відмови?
-
Я вже всі ваші відповіді почитала в чаті і все зрозуміла, дякую
-
@western9 ви у телевізорі 😂