Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь-ласка, а якщо вже протупила, не оплатила відразу біометрію і надіслала заявку, чи є якийсь шлях заплатити її зараз та надіслати веб формою?Може хто робив так?Щоб не чекати потім ще до запиту та не витрачати час.Дякую
-
Просто створюєте акаунт і оплачуєте. Після того у вас буде чек з вашим іменем і ви його підгружаєте. На скільки я розумію за номером чеку вони можуть самостійно перевірити чи все правильно оплатити і за що саме.
-
В закріпленні вся інформація є.
-
Мої вітання всім… Хто подавався на PR самостійно Ілі хто в процесі хто знає-можете порекомендувати якісь відео гайди щоб розуміти з чого починати хочу спробувати подаватися самостійно. Дякую заздалегідь.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, я працюю на того самого роботодавця вже півтора роки, на номінацію не відбирають бо низькі бали а ворк перміту залишилось 2 роки. Якщо мене так і не відберуть на номінацію то чи допоможе мені той факт що довго працюю на того самого роботодавця отримати закритий ворк перміт?
-
В нас ще military records запитали після цього листа. При чому спочатку для мого чоловіка; через місяць - для мене; ще через місяць - повторно в чоловіка... eCOPR немає досі. Мед.екзам і біометрію було зараховано ще на початку весни. Чекаємо ... чогось. Не знаю, чому так))
-
У нас pre-arrival прийшов в один день із запитом біометрії.) після того лише здали біометрію, потім нам зарахували мед.екз.) потім прийшов запит на military records чоловіку, а після цього ще запит на CV/Resume для обох.) тільки потім вже портал 1, портал 2 та eCoPR. 😄