Імміграція до Манітоби
-
Дякую, що відгукнулися. Буду думати.
-
Може спробуйте через агентство. Я так мамі вклеювала візу. Минулої осені було 2500 грн.
-
По строках то все індивідуально дуже, по балах також дуже не прозоро коли вони впадуть щоб вас обрали, але якщо в вас не має 99% шансів на отримання номінації в інших провінціях, то вже краще підтягувати бали і чекати тут. (Субʼєктивно і я не наполягаю, лише думки та кейси знайомих з інших провінцій, які ще навіть дехто не зміг отримати номінації, коли ми вже отримали ПР)
-
Зараз у Манітобі більш критична ситуація, ніж вона була навіть пів року тому. Тому зважую ризики, бо зараз вони виглядають дуже явними.
-
Do your research. Яка у вас професія і чи дана професія булла у occupation specific selection у недавніх вибірках? Якщо була, то шанси є, адже деякі професії можуть потрапляти у вибірки клітка разів на рік. Якщо ні, то рахуєте бали для ЕОІ, якщо більше 820+, то шанси є за 12 місяців попасти у вибірку.
-
Всім привіт! Хтось робив аплікацію на отримання study permit для дитини на зміну visitor record нещодавно ? Можете порадити онлайн урок з ютуба, якщо є? Бо я знаходила урок по заповненню аплікації для тих, хто поза Канадою, а я з дитиною в Канаді.
-
Так. Там треба буде зробити спеціальну візу, здається, вона діє півроку і заїхати по ній в Канаду.
-
Тут я з Вами згідна, але у всякому разі треба розуміти ситуацію, щоб прийняти правильне рішення.
-
Знаю, що обирають за професіями, наприклад в Онтаріо. У Манітобі в архівах не вказують occupations. Можу помилятися, дайте хтось знати, будь ласка, хто володіє більш точною інформацією. Дякую!
-
You never know. Я би сказав, що в цьому процесі більш важливо бути кмітливим і швидко робити те, що залежить від тебе. А не прораховувати 10 разів все, при тому уже маючи обмеження по часу.