Імміграція до Манітоби
-
Це Закон про вищу освіту. На офіційному сайті нажимаєте зверху англійську версію і отримуєте офіційний варіант перекладу. 5-річний спеціаліст - це магістр.
-
Спеціаліст прирівнюється до магістра, десь по чату пошукайте витяг з закону України, був навіть переклад відразу.
-
У мене було 90 днів безвізу і відповідно дозвіл на роботу на 3 міс Для того аби далі залишитися і працювати мені потрібно було податися на карту. Поки розглядалася справа я могла продовжувати працювати на того ж роботодавця Тобто в процесі розгляду я мала статус worker Я хотіла зазначити у резюме, що до тієї пори як я закінчила свою роботу і покинула Польщу відповіді по карті я не отримала, але весь період була там легально. Що пояснює як я без візи і більше чим 90 днів працювала і жила в Польщі
-
А не буде вигляди так, наче я приховую інформацію за свій статус в Польщі? Я приїхала була по безвізу, подалася на тимчасовий побит, тобто весь час який там знаходилася після 90 днів, я була легально поки розглядалася справа. І виїхала так і не дочекавшись рішення. В паспорті є печатка, тобто імміграційний офіцер буде бачити подачу.. Думала в резюме дописати під описом про роботодавця через якого подавалась, думаєте все таки не варто?
-
Добрий вечір громадо Таке питання: в мене 2 дипломи Колледж і спеціаліст (5 років університету) Коли на провінцію подавала , вказала що в мене : Two post-secondary certificates of at least two years each Тому що це правда і була така опція На федеральний рівень такої опції немає Є бакалавр або магістр Що вказати? Дякую 🙏🏻
-
добрый вечер. полагаю что частый вопрос задам, но могли бы вы поделиться ссылкой на заполнения формы, продления Work Permit? благодарю
-
Якщо я подавалась 5 років тому на карту тимчасового побиту в Польщі, відповіді так і не отримала, ні відмови, ні погодження, карти відповідно теж. В паспорті є відповідна печатка, що була подача. Чи треба цю інформацію десь зазначати при подачі на федеральний?