Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, із таким питанням. Маю ворк перміт до липня 2025 року і новий паспорт. Чекаємо номінацію. Чи можу я продовжити ворк перміт на загальних засадах, оплативши комісію і т.д.? Чи фактично в мене немає на це підстав? Не розумію до кінця цього. Дякую
-
Неофіційна інформація від товариша, який був вчора у Консульстві у Торонто - очікуємо консульське обслуговування у жовтні-листопаді 2024, тоді ж консул може привезти ваші паспорти (якщо будуть готові), щоб ви не літали у Торонто другий раз. Але дану інформацію обов'язково скажіть консулу при подачі на паспорт! ***При подачі головне мати військово-обліковий документі з QR code. ***Навіть якщо у вас немає прописки в Україні, то документи на паспорт приймають (хтось тут в групі задавав дане питання).
-
У інструкції на сайті Dhl так було написано. Потім мені телефонували з консульства, коли отримали заяву.
-
Чого це фізичною поштою??? По імейл
-
Ні для мене. Чоловік 38 років)
-
То Ваш вибір: або безкоштовно і довше, або платно і скоріше)))) up to you, як говориться)))
-
Я вже чекаю 5 місяць з цим статусом… сподіваюсь вишлють
-
Вони мають доставити у будь-якому випадку. Але то буде безкоштовна дипломатична доставка. Вона зазвичай довше. У повідомленні вище говориться про платну доставку за допомогою DHL, aбо VFS-Global. 80$ коштує, але набагато швидше
-
В залежнлсті від консульства. В Торонто та в Оттаві різні адреси. І треба відправляти фізично- листом по пошті- заяву та квитанцію про оплату
-
Хто замовлял доставку паспортів до консульства. Ви їм заявку і квитанцію відправляли на цей імейл [email protected]? Він вказаний у них на сайті. Я відіслала, але відповіді ніякої не отримала. Може не туди. Поділіться на яку ел.пошту ви відправляли.
-
Вибірка вже була і Вас немає там. Вона відбувається за рішенням провінції. Якщо Вас не було на момент вибірки в полі - Ви ніяк там не будете