Імміграція до Манітоби
-
Оригінал і переклад грузила одним файлом
-
Просто тут є такий розділ і я засумнівався в тому , що правильно зробив .
-
У мене виникло питання, стосовно федерального етапу підгрузки перекладів. Переклади окремим файлом в ту саму секцію підгружати чи треба вибрати в Additional “translation and affidavit” як правильно підшружати переклади ? Я правильно закинув? Всім дякую за допомогу😌
-
Може ще зачекайте трохи. На днях двоє знайомих отримали новий ворк перміт на 3 наступні роки. Подавалися в останніх числах березня.
-
Добре дякую
-
Вам має прийти спеціальний запит на здачу біометрії. Тільки після його отримання можна реєструватися і здавати біометрію в Service Canada. Вони самі відправляють ваші дані до IRCC.
-
Тому що туди люди самі вертаються. Почалось 7 жовтня, моя подруга с чоловіком летіли з відпустки, бо його визвали до частини. Летіли 4 літаками
-
Доброго дня підкажіть будьласка при подачі на федеральний етап я забув вказати що мені потрібно здати біометрію чи можу я це зробити зараз якщо так то як це можна зробити і куди буде потрібно підгрузити вже здану біометрію дякую
-
Так Піду французьку чи англійську вчити Дякую)
-
До чого тут це Я не хочу нікого на війні Ви якось не розумієте що ми говоримо про справу біженства І Ізраїль вам привели для цього Вам знайомо прецедент? Так от жодному не дали по справі "я громадянин але не хочу захищати"? Розумієте Я, та адмін лише намагаємося допомогти Вам же з цим
-
не зважайте людям хочеться вірити в то...нехай вірять...або ще краще, хай роблять запит на біженство, коли так впевнені (але ж ніхто не піде тим шляхом,а у простор треба викинути шось)... потім вони ж будуть нити, що набагато легше економічні імміграційні програми 😅
-
Це не справа Ви розумієте що в крайні війна і вимагання захисту це нормально, не диктатура? Я розумію Вас, але, не жаль, справа біженства не робитьсч на бажаннях тільки, бо є і обов'язки