Імміграція до Манітоби
-
А на family reunification треба обов'язково щоб родич вже був в Канаді? Бо на головній сторінці написано що family members can live in or outside Canada А в who can apply написано you must be in Canada when you submit your application
-
Звісно, хочеться подати якнайшвидше, бо і розгляд довгий, і програма скоро закінчується. Дякую
-
Знайомі подали батьків як тільки отримали ПР. Додали свої eCoPR, driver licenses, etc. Через 40 днів отримали ПР картки і додали через вебформу. От і все. Як діяти вам, то вже вирішуйте самі. eCoPR підтверджує ваш ПР статус. Розгляд по даній програмі і так більше року.
-
Дякую.
-
Останній раз коли я про себе нагадував я дзвонив 18882422100 10 хвилин перемогти робота 15-20 хвилин почекати на лінії І вийти на консультанта IRCC В якого доречі не раджу питати нічого окрім "а що там з моєю заявкою", бо там можуть такого наговорити...
-
Підкажіть, хто знає, щоб подати сім'ю на програму ПР для українців, потрібно чекати на свою карту ПР чи буде достатньо екопр?
-
2 тижні тому десятого числа
-
Добрый день всім. Хтось може підказати, якщо при подачі підгрузити документи мілітарі, військовий квиток , 5546 в яркий відділ документів підгружати . Там в додаткових є різні підвиди документів наприклад: meringue certificate, divorce certificate, ну і т.д, але мілітарі я не знайшов , то що мені вибрати ? Яка правильно їх підгрузити при подачі ?
-
Доброго дня Після скількох днів краще нагадати про себе після першого порталу? А то мені здається що про мене знову забули 😢
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можна в такій ситуації подаватись на pr по програмі mpnp. Працюю в тім хортонсі вже 8 місяців. Маю усі пей чеки за 6 місяців в яких 30 і більше годин на тиждень, тільки відпрацювала своїх пів року на фулл тайм, змінилось начальство і всім почали зрізати часи. Кажуть що це тимчасово, бо літо, і не вистачає буквально годинки, дві, і що скоро це зміниться. Чи є сенс подаватись з цієї роботи, чи краще шукати іншу і більш стабільну? Бо на скільки мені відомо потрібно мати фулл тайм до моменту поки не отримаєш піар.