Імміграція до Манітоби
-
Добре, дуже дякую!🙏🙏🙏
-
У вас ще має бути endorsement letter від MPNP, якщо ви не отримали AOR. Це звичайний open work permit, тільки ви вибираєте conditions для себе. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/extend-permit/bridging-open-work-permit.html
-
2. Нічого не ставити, оскільки ви вже вказали щоб відправили вам на домашню адресу. 3. Дата оплати
-
Оооо так швидко ))) ДЯКУЮ , будемо пробувати !
-
Можна
-
Доброго ранку Шановні, може хто знає, що до призониой чоловічой статі, по скільки цікавить ситуація з довідкою про не судимість на сьогоднішній день. Питання, чи можна її отримати через додаток «Дія»??? БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ ЗА ВАШ ЧАС ТА ПІД СКАЗКИ!!!
-
Я з початку найновішу інформацію вказувала
-
Треба як в інструкції. Від сьогодні і в минуле
-
Дякую за пораду
-
Ну я надрукувала і підписав чоловік , потім відсканувала. Додали військовий квиток, все.
-
Я її сьогодні заповнив, там нічого особливого. Дають 60 літер щоб написати , підрозділ і командирів. Я написав підрозділ і одного командира, потім закінчився діміт. Питають коли служив, чи приймав у бойових діях участь. Я не приймав, написав що проходив службу в мирний час , суто рутинні службові обвʼязки. Перевірив у додаткових документах, вони там навіть не мають пункту для військових документів. Думаю додам свій квиток військовий , там є записи про службу. Витяг з наказу і напишу CV . Я так зрозумів по самій формі , що воно не є чимось дуже важливим, бо та форма для військових дуже скупа. А що підписувати там? Ви написали «підписуєте» що ви маєте на увазі, там де онлайн і тільки деякі особливі форми треба фізично підписати наскільки я знаю.
-
Там ви будете заповнювати форму, в якій детально описуєте де служили, хто командир, які обовʼязки і т.д. Підписуєте і відправляєте їм
-
Я їм писала на пошту, за 3 тижні отримала нові картки.