Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Скажіть будь ласка, як правильно в анкеті заповнити адреси та місця проживання якщо з березня 2022 року проживаємо в Чехії? Чомусь не виходить пройти ці питання
-
Навіть і не помітила,що його не було😅
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка хтось робив вклейку візи в Берліні? Як можна паспорти віддати, поштою чи можна особисто також?
-
Скажіть будь ласка, чи хтось летів з Дубліна до Канади по фоллс візі?
-
В нашої дитини також не було загран паспорта, тільки свідоцтво про народження. Прилетіли по single journey travel document два місяці тому. Довго чекали на одобрення візи дитині без паспорта, і потім дуже довго проходили реєстрацію в аеропортах. Бо ніхто не знав що з цим документом робити. Якби літак не затримався, запізнилися б на літак. Вже в Канаді подали документи на паспорт, скоро отримаємо і будемо подавати на візу. Якщо паспорт буде готовий в процесі отримання візи, додайте його краще до вашої заявки, можливо отримаєте візу і вклеєте її в паспорт і не будете мати ніяких проблем. Якщо не вийде вчасно додати, тоді вже будете подавати в Канаді. Це теж можливо, та займає час. А по приїзду вам буде чим зайнятися.
-
Мамбуть в Канаді ви тоже можете зробити дитині паспорт.
-
Будь ласка, підкажіть хто знає. Зараз подаємо на Куает, у дитини ИД картка, заграна немає. Але згодом буде, поки пройде біметрія батьків і пр. Запитання - дитина може в'їхати по фоїл-лес? А зроблять в аеропорту Канади їй візу вже в новий загран? Або ліпше подати на вклеювання в новоотриманий загран, тоді як проінформувати візовий про це? Треба бути заповнити кризову форму? Хто має відповіді, будь ласка🙏 допоможіть
-
Добрий день.хто летів з собаками с Польщі?робили ветеринарне обстеження в стандартній ветеринарів чи потрібно в регіональну їхати і чи потрібен сертифікат антитіл від сказу або достатньо європейського та всіх вакцинацій?
-
Я буду летіти 30.08
-
Я буду, через місяць два, точно не знаю.
-
Підкажіть недорогого мобільного оператора у Вінніпезі