Імміграція до Манітоби
-
Висновки робите Ви. Я просто поставив питання. Вона не лише без печатки, а й без підпису дійсна.
-
За Вашою логікою цю довідку не прийматимуть в Україні?) Наприклад , при працевлаштуванні? Документ з Дії, яку запустила сама держава?)) ПС. Питання носять риторичний характер))
-
А моя на практичному втіленні законодавства органами влади. В Україні визнають довідку з Дії нового зразка. Вчора колишній колега пред'являв її за вимогою. Ця довідка згенерована держорганами влади, містить можливість елементарної перевірки. Все там в рамках закону. ПС. Хто не згідний, може позиватись в КС до Мінцифри, яка діє не в правовому полі (на думку тих позивачів).))) Але це ж не в інтересах тих, хто проходить процедуру ПР, вірно ж?) Такого роду інформація вигідна лише тим, хто на цьому хайпує або заробляє (привіт імміграційним консультантам та перекладацьким бюро). )) Якось так).Всім легкої еміграції та спокійної ночі.) Я спати)
-
Трішки)
-
А, ще одне... В інтересах тих же міграційних консультантів дискредитувати нашу спільноту та цінність інформації, яка тут подається. Забирають їх хліб з ікрою) Тому не здивуюсь, що то вони воду і колотять, прикидаючись звичайними користувачами нашої спільноти...
-
Це ж геніально, піддати сумніву якусь інформацію зі спільноти, нівелюючи таким чином достовірність всієї інформації, що подається тут. І тут на сцену виходять рятівники-міграційні консультанти, які володіють якимись унікальними знаннями та спасуть нужденних та поневолених міфами українців з Манітоби від депортації)) ПС. Я взагалі дивуюсь, як вони не звернулись ще до Антимонопольного Комітету з приводу діяльності нашої спільноти))
-
Це щось типу посередників, які ще з часів подачі на візу куаєт, пропонували свої послуг за великі гроші, хто хто а" вони то точно знають як подаватись на куаєт ", і скільки було історій що люди в групах писали що посередники неправильно заповнювали інфу, получається і гроші втратили та ще й перероблювати пришлось
-
Доброї ночі усім. Підкажіть ті, хто вже відправив анкету на федеральному рівні. Чи вірно я зробила - я заповнила форму ІММ5690е (checklist) і прикріпила до анкети, а сьогодні на одному форумі вичитала, що потрібно було іншу форму (ІММ0199). Чи вірна це інформація? Бо коли я заповнювала аплікацію, то там на сайті була лише форма 5690е і нічого не було сказано про 0199. Я вже відправила аплікацію 25 липня.