Імміграція до Манітоби
-
Зверніться до любого нотаріуса в Україні, 2-3 к грн 1-2 дні
-
Я б прикріпила. Якщо у вас TEER 3 то здати мову теоретично проблемою не має бути
-
Роботодавець немає права писати про Ваш рівень англійської чи французької. Інакше Ви 121% будете здавати екзамен в короткий термін
-
добрий вечір) у мене таке питання, якщо документ study permit загубився, що робити в такому разі? знову заповнювати заявку через ircc?
-
Це стандартний лист. Коли будете заповнювати федеральний, там, де треба прикріпити тест з мови, прикріпіть скрін з офіційного сайту, де прописано, що для TEER 0-3 мова не здається. Пошукайте по чату, або в закріплених, або точно є лінк під відео Дмитра по заповненню федерального етапу. І не забивайте собі цім голову)))
-
Так само отримали номінацію. Писали листа , але він нічого не вирішує, написали що нас автоматично перекинули за національною ознакою і змінювати нічого не будуть . Не знаю , як це буде працювати , але телефоном пояснили за гроші не турбуватись , типу провінція сама дає пояснення Ircc з цього приводу.
-
І я Вам дуже вдячна за цей коментар. Бо теж сьогодні отримали номінацію. І прочитала щойно, що результат тесту прикріпити потрібно. І теж хочемо як найшвидше на федеральний рівень податись. Чекали на номінацію з 16 жовтня, з 4 липня були в процесі розгляду, 15 серпня змінився статус в кабінеті і через пару годин прийшла номінація на пошту.
-
Ми вже отримали картки майже 2 місяці тому, а в кабінеті так нічого і не змінилося.
-
Боже ,де ви знаходити такі новини🙃