Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, може вже є відео гайд по оновленню ВП яке впровадили нещодавно?
-
Доброго ранку, в мене таке питання, як правильно написати employment letter example, просто в інтернеті купа образів і всі вони різні, може є в когось зразок може хтось робив, всім дякую.
-
Привіт, друзі. 9 років школи, 3 ліцею і 4,5 універу -це 16 років загально на федеральний етап, правильно я рахую? Дякую
-
Дякую, я розумію, але не федеральному етапі є питання загальна кількість років навчання якось так)
-
Тут рахують середня або вища освіта і відповідно до вищої освіти більше балів
-
Доброго дня ,пане Wes ви завжди допомагали попадаю ,таке питання в мене ,подався на федеральний етап,аор ще не отримав ,працював оператором машини нок 94123 роботи стало менше и мене перевели на позицію painter noc 94201 ,мені потрібно когось повідомляти про це ,номінацію отримав по нок 94 ,я так розумію що нок не змінився ?
-
Доброго ранку, друг заповнює анкету на продовження воркперміту, виникло питання, там є що до оплати, мені здається що вже безкоштовно не можна податися, це вірно?
-
коли будете заповнювати анкету на провінційний етап, в одному з розділів ви повинні будете прикласти документи які підтверджують що в вас є право повної опіки над дитиною або рішення суду або щось ще. в мене 2 дітей, 16 і 9 років, я одна в Канаді і розлучена. я додавала рішення суду про розлучення, але там не говориться нічого про дітей, тому додала ще дозвіл батька на вивіз дітей за кордон. але це також недостатня підстава для еміграції дітей насправді. тому я додала ще і дозвіл батька , який насправді потрібен вже на федеральному етапі. тому я написала ще пояснення, для чого я додала ці форми з фед етапу, що батько не проти еміграції дітей, що ми після розлучення в дружніх стосунках, він усвідомлює мої дії і повністю їх підтримує. у випадку сумнівів ви навіть можете зателефонувати йому, ось номер телефону, але в нього інгліш приблизно 0% тому у випадку дзвінків має бути присутнім перекладач щоб уникнути непорозумінь. на вашому місці я б дочекалась 18 років дитини. тому що якщо офіцер зробить дозапит з проханням надати рішення суду про повну опіку і дасть на це умовно 7 днів, що ви будете робити? це зайвий стрес для всіх. так, це гроші, але це невелика ціна за ваш спокій. це лише моя думка і я її не нав'язую, звичайно
-
Ви коли приїхали в Канаду?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html