Імміграція до Манітоби
-
Зрозумів, дякую вам
-
Бо я дивився є Ukrainian Draw, але в EOI при реестрації небачу ніякої окремо строки для Українців
-
IELTS є, тільки отримав. Загальна систама це ви маете на увазі EE? Тобто в MPNP EOI я подаю на Skilled Worker EOI, навіть якщо ще нема 6 місяців, а там вже вони самі роблять вибірку для Українців
-
Так, українці попадають в окрему вибірку, якщо наберуть 60 балів. Тобто, нема рейтингової системи. Всі, хто набрав 60 балів, проходять попередній відбір. Якщо йти по загальній системі, то там є бали і деколи людина сидить у вибірці кілька місяців або й рік, щоб попасти. Тест з мови ви маєте мати перед подачею на ЕОІ.
-
Так вже 10 років майже
-
Так дякую за інформацію, я все вже 100 раз перечитав)) але вcе одно щоб не напороти, деякі питання є. Родичі або друзі так? У моєї жінки тут тітка, з сім'єю, громодянини Канади, план підпишуть, 60 балів набираю. Вибирати тоді Skilled Workers - EOI ? Я думав там в ЕОІ буде окремо для Українців як з CUAET.
-
Добрий день, Підскажить при ЕОІ вибирати потрібно PNP For Skilled Workers - Expression of Interest - Skilled Workers (EOI-SW) ??? Це і є та сама программа для Українців навіть якщо нема ще 6 міс Канадського стажу?