Імміграція до Манітоби
-
Якщо в Торонто, то можна спробувати подати двох дітей на один час. Я в червні подавала документи на дитячий паспорт в Торонто. Переді мною жінка подала двох дітей на один слот, але то були вже подовжені паспорти. Вона дуже просила. Врахуйте, що слотів у Торонто вже не виставляли місяць
-
Що писати в мілітарі рекордс чоловіка: причина закінчення служби? Підкажіть
-
Так, і термін дії на ньому не має відношення до терміну дії самої довідки
-
Це не термін дії довідки, це термін дії електронного сертифікату. Всі довідки в Канаді визнаються рік, за офіцером залишається право в будь-який момент запросити нову
-
Термін є хіба у довідки про несудимість 😅. Але якщо нікуди не виїжджати, то наче довідка дійсна, а переклад дійсний поки дійсний документ. Сподіваюсь не треба буде ще раз запрошувати витяги про несудимість.
-
Переклад діє стільки, скільки діє документ (якщо це документ без терміну, на кшталт свідоцтва про народження, то переклад дійсний завжди)
-
Мій син знайшов зразок, переклав витяги, потім відніс в міграційній центр і там завірили. Дешо ми перекладали через бʼюро перекладів дистанційно.
-
Мій #timeline по номінації: спецвибірка, TEER 3, з тестом на мову 24.12.23 - EOI 29.12.23 - LLA 03.01.24 - MPNP application submitted 22.08.24 - In process 28.08.24 - Confirmation of nomination трохи менше 8 місяців з моменту сабміту
-
Люди ловлять и кожного вівторка, здається о 6 вечора. Пошукайте по чату