Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, 14 років назад перебувала в США, з середини країни подавалася на туристичну візу, але не отримала відповіді і поїхала додому ( в той час очікувати на рішення треба було близько року)що робити при подачі на федеральному етапі, там вроді питають чи є відмови у візах, а я не знаю чи мені візу одобрили чи відмовили.
-
Добрий вечір! Треба зробити бабусі (68 років) новий закордонний паспорт! Знаходимось у Манітобі! Як нам зробити їй паспорт? Які наші дії? Куди їхати:у Торонто чи Едмонтон? Чи можна без реєстрації у живій черзі бо вона пенсіонер? Чи тільки треба ловити слот?
-
Добрий вечір. Можливо це питання вже піднімалося, але запитаю ще раз. Я подалася на номінацію 7 місяців тому і ще працюю на того ж роботодавця. Але сьогодні я отримала new job offer який більше відповідає моїй професії. Прошу допомогти як повідомити імміграційну службу про зміну місця роботи.Куди писати.
-
@western9 підкажіть будь ласка, якщо знайшла парт тайм роботу, але це не впливає на фулл тайм, чи потрібно сповістити мпнп? Бо зараз готуюсь сабмітити вже федеральний і там вказала, що працюю ще й парт тайм.
-
Дякую. Сподівалась що може помилка якась. Бо в трекері стоїть med exam completed. То ж потрібно буде проходити знову.