Імміграція до Манітоби
-
ну я до фед етапу ще не дожила, тому не шарю, чи вказується там за якою програмою подається людина чи нє чи треба там це самостійно обирати якшо не треба - подалася би бо рішення приймала не я і якшо у ІРСС з'явилися б питання - хай би розбиралися з тією людиною(людьми), яка номінацію дала бо я - normies і це не моя відповідальність. звідки мені знати ЧОГО вони так вчинили. ну корочє. я подалася би і на все воля Божа.
-
А де хтось когось вчить? Питання, чи не проблема процесу. От і все. Якщо ІРСС ок номінація, не підпадаючи під умови, то й мені тим більше. Але коли ви в чужій країні на «пташиних правах», хочеться переконатись і бути впевненим, що не застрягнете на якомусь етапі. В нас вже було таке, що неправильно обробили заявку на ЕІ, а потім 3 місяці вони ж самі думали, як тепер її перерозглянути, бо немає правил вїхньому зошиті.
-
Якщо відібрали то треба радіти і свічки найдовші ставити, а не дзвонити і казати, що не так номінацію дали. Це реально дуже соромно виглядає, заберуть номінацію і все. В яку вибірку людину відбирали, в останні special measures for Ukrainians чи в SWM? Це головне питания і рішення офіцера теж не дуже розумно під сумнів ставити.