Імміграція до Манітоби
-
Супер)) Лютий обробляється повним ходом!) Мої вітання)
-
Ааа та то я на федеральний вже заповнюю, як і пані, яка питала вище. Тут вже ніяких балів не дають, просто загальна інформація про себе На номінацію, до речі, набагато простіше було визначити degree бо були більш чіткіші варіанти відповіді
-
Я за спеціальністю пожежний-рятувальник після коледжу, там такого немає 🙄
-
Атестат після школи буде secondary or less, але після коледжу можливі різні варіанти, до речі, у вас на рік більше освіта, схоже. Щоб клейміти trade/apprenticeship - я б перевірив в цьому списку www.gov.mb.ca/aesi/apprenticeship/discover/mbtrades/index.html
-
Дякую Вам!
-
Доброго вечора. якщо чоловік має 3 роки колледжу після 9го классу - що з цього підходить в його випадку? Дякую.
-
Зараз трохи туго з вибірками, тому вам вірно сказали раніше, порахуйте бали обох, в кого більше той і подається, але також враховуйте той факт, що цю роботу не можна змінювати до отримання LAA , точніше до подачі заявки після отримання LAA… тобто фактично то буде більше 6місяців… може й набагато більше… Я з 844 вже чекаю 3 місяці вибірку
-
У кінці лютого
-
Враження правильне у Вас. Нехай подається той, в кого більше балів. Для українців зараз нема жодних поблажок чи полегшень. В цій групі знайдете усю інформацію, заявку подавайте по відео. Вся інформація є у закріплених повідомленнях, а також можна запитувати.
-
Доброго вечора. Питання по візітор візі. Чоловік подався з Іспанії і чекає вже 8 місяців. Є в когось близьки хто чекав так довго на звичайну візу? Чи прискорить процес якщо я куплю refundable квітки зі зворотнім квитком? Чи те все зайве і ніяк не вплине?