Імміграція до Манітоби
-
🆘 Номінація видана і там де пише EMPLOYER (IF APPLICABLE) написан стара робота. З тією що подались, але потім змінили А ось в цій строчці NAME OF OCCUPATION AND NOC Написан новий, той що зараз. Чи треба міняти номінацію?
-
Сенс у тому, що ніхто не застрахований від форс-мажорів, пугають цими military records та прочим. Вже начитався який жах іноді відбувається у тому IRCC з різних причин, і якщо необґрунтована відмова буде у теорії, або якісь ускладнення, робити writ of mandamus, судитися, тут чатик не допоможе. Якщо вже до такого дійде то краще звертатися до професіоналів, бо ситуація не стандартна. Шанс один на декілька тисяч що щось таке буде, але інколи у цю лотерею можна і виграти.
-
Доброго вечора,чи знає хтось,чи видають паспорти чоловікам в консульствах після 18 річчя без проблем ?Моєму сину зараз 17,але на момент отримання,паспорту в консульстві буде 18.
-
Канаді звісно. В Україні з цим проблем немає.
-
Я вже з цими розмовами почав думати може краще відкласти тисяч 10 на адвоката, якщо щось🌝
-
Ну, вважайте, що їм просто пощастило або в них були такі обставини, що не треба було. Чи причетний український уряд чи ні: заходи CUAET напряму погоджувались з українським урядом. Всі умови, які пропонувала Канада, погоджувались з Україною напряму. Український уряд наполіг, щоб це були тимчасові заходи без отримання ПР чи біженства. Перевірка щодо служби в армії, коли країна вже 10 років у стані війни, - це нормально. Повірте, є різні ситуації. Перевіряють насамперед на безпеку, на причетність до військових злочинів, доступ до військової таємниці тощо.
-
Колись IRCC цього не вимагали від українців. Досить було приписного чи що мав чи пояснення. Після 2014 трохи помінялось. У 2022 - стало, фактично, обов'язковою інформацією, бо країна у стані війни. Є багато країн, де немає призиву і які не у стані війни. З тих країн нічого не вимагається.
-
Так то так Від усіх Не всі країни у війні, авжеж, але виглядає як сюр Ну буде багато кейсів на біженство мабуть
-
Ну так ж якось не по канадійські , не ? Якщо є правило виійскьовий обліковий документ вимагати- то треба вимагати від усіх , а не тільки від українців? Мені здається такий сценарій , де український уряд звʼязався з IRCC , і ті вирішили , що тепер будуть вимагати додаткові документи тільки від українців , якось антіутопічно. Зрозуміло, що не маючи якихось документів , які чисто теоретично можуть дозапитати- це головний біль самих аплікантів , і треба самим думати на перед , що та як робити . LOE ж ніхто не відміняв, поки що . Я ось чисто для інтересу завантажив той резерв + . І що , і ніщо .
-
Доброго дня, панство. Я вже засабмітив аплікацію на федеральний етап, але не оплатив біометрію. Чи можна її зараз оплатити і якось догрузити чек про оплату туди ? Дякую !
-
Так Там об'єднували