Імміграція до Манітоби
-
Я ще не подавала федер. рівень але наперед все зробила і писала там все від народження до сьогодні ( де включила де народилась, де жила, куди їздила, де навчалася, де працювала в Україні та за кордоном. Повністю все)) не знаю чи добре ))але щоб розумів офіцер, що я нічого не приховую.
-
або захворів/помер/звільнився. Років 2 тому була інформація, що ці справи просто собі роками лежали пилюкою припадали. багато дописів було на цю тему, але там здається питання набуття громадянства піднімалось. за логікою, якщо відпустка, то чекає ваша справа поки офіцер повернеться, адже він вже розпочав розгляд, і якусь перевірку провів. судячи з особистих спостережень (але це лише суб*єктивно мої спостереження) - ніхто за "друга-колегу" робити його роботу не буде. якщо відпустка місяць, то значить місяць будуть всі чекати поки людина повернеться і продовжить
-
Доброго дня! Чи є чоловіки призовного віку в яких закінчився або закінчується термін дії паспорту? Якщо так, напишіть як можна вирішити проблему з ворк пермітом. Дякую!
-
Так начебто
-
Як показує практика вони тут з цим не дуже заморочуються)