Імміграція до Манітоби
-
Перевіряють чи не фіктивні пари?
-
AOR всім присилають з одного офісу (Sydney) А щоб дізнатися ваш PVO та SVO треба дзвонити в IRCC,але чим воно вам допоможе )
-
У вас трошки інша ситуація . У мене був статус ,що їм потрібні додаткові документи,але дозапитів не було,тому я написав через веб форму , і прикріпив додатково квитанцію про оплату біометріі ,бо вже пройшло два місяці ,думав що вони її не отримали , потім через 15 днів офіцер мене повідомив що оплата не пройшла ,я зробив ще раз оплату , і вони прислали мені декілька однакових листів , після того ,як я повторно через веб форму додав нову оплату і листа пояснення . А сьогодні статус змінився в графі документи ,на документи отримані + вони вислали лист ,що документи отримані ,і більш їм нічого наразі від мене не потрібно . У мене до сих пір є шанс отримати відмову ,так як я прострочив оплату ,але поки вони нічого такого не прислали,лише змінили статус що документи отриманні саме в графі документи . Ось так :) Ви просто все зробили розумно ,а я ні .
-
Дякую за інформацію. Тільки подався на федеральний етап) Підкажіть, а чи є інформація по офісам з інформацією, який скільки розглядає справу?)
-
а як можно узнати який саме офіс розглядає кейс?
-
Яка у Вас була професія при подачі на номінацію, якщо не секрет?))
-
Ну я їй оплатив після аор ,а саме через 2 місяці ,після першої спроби ,у мене не стандартна ситуація ,вони мені сьогодні прислали листа ,що всі документи отримані і вони працюють над справою ,і статус змінився ,раніше було що їм потрібні документи ,тепер пишуть що документи отримані .
-
Вони присилають повідомлення коли додали документи, і ще одне повідомлення , коли офіцер їх побачив ,принаймі я коли їм відправив сплату за біометріо було так,і вони змінили статус там де графа була за документи ,що вони отримані ,до цього було що потрібні додаткові документи .
-
Вітаю кожного. Маю питання не зовсім повʼязані з імміграцією, але на рахунок work permit який оновлений та отриманий нещодавно, чи маємо ми право на навчання з ним, чи треба міняти для вступу в університет на study?