Імміграція до Манітоби
-
То зрозуміло, всі додають пояснювального листа подібного змісту, але причому тут це?
-
Як це стосується того факту що якщо ти оновиш данні в резерв + і запросиш витяг, тобі скажуть що потрібно проходити влк в Україні?
-
Письмову відповідь якого змісту?
-
Скажуть що резерв + не рахується і все одно треба влк, якщо людей так в Україні ловлять з на вулиці, у них з документами все в порядку, їм бʼють лице та примушують проходити влк виправдовуючи це тим що резерв + не підходить то в чому проблема дати таку ж відповідь письмово?
-
Кажуть що енівей треба пройти влк в Україні, камон, просто не дадуть той витяг
-
Подзвонила, кажуть доки отримали, чекайте
-
Добрий ранок. Маю наступну ситуацію: AOR 7 травня, біометрія- 9 травня, далі кожен місяць по одному до запиту.. останній дозапит 29 липня, с того моменту тиша, порталів немає. У веб формі та по тел відповідають, що «ми маємо всі документи, чекайте». Чи є якісь дієві способи пришвидшити? На фед етап всі доки подавала,навіть необовʼязкові, а дозапити все одно були.
-
Проблема є . Тих хто це не зробив ставлять статус у розшуку , і щоб його зняти треба їхати в Україну ,а далі в Бахмут . Навіть ті хто проживав за кордоном довгий час,і навіть мають громадянство інших країн ,мають такі проблеми . Державі абсолютно пофіг на своїх громадян,це чітко видно з історією з паспортами . Ну і звісно вони не мають наміру оплачувати людям квитки і транзит ,якщо є ті хто хоче повернутися . Я вже мовчу коли держава не виконує свої обовʼязки перед громадянами . Я свій диплом капітанський не міг обновити законно ,бо держава надала реєстр злочинцям ,яки просто казали,хочеш щоб внесли в базу ? Плати 8к баксів . І коли дзвонив в міністерство транспорту то вони тільки руками розводили. І це тривало роками . Вже мовчу про різного рода витяги і метрики ,які було неможливо отримати,бо держава чхати хотіла,поки не даш на лапу чиновнику . Вони згадують про обовʼязки тільки коли їм потрібно,своїх обов’язків вони не помічають ,та конституція плаче ,скільки колізій ,та мертвих законів ,я вже загалі мовчу .
-
А ну тобто це просто форма в якій потрібно вказати де проходив службу і все таке? А якщо я ніколи не служив, що потрібно добавити?
-
А що саме military record? Військовий квиток? Бо я його не маю, я маю тільки приписне і те яке просрочене на 4 роки