Імміграція до Манітоби
-
Вибачте
-
Дякую
-
Інфа в аккаунті від 26 серпня, тому тоді чекаю на лист від них, ще мабуть не встиг дійти
-
Це я тільки на днях буду подаватись
-
Мене більше цікавлять дитячі бенефіти. Бо спочатку нарахували 500$ на місяць, а потім переахувати і стало 170$
-
В одному. Оригінал + переклад
-
Ну то ще нічого. В мене всі хотять назад 😞
-
200$ з 800$
-
У вас також просять повернути майже все, що нарахували торік та виплатили?
-
А вони ніде причину не пишуть? Не дуже зрозуміло як це збільшувався дохід. На момент подачі дохід вказували за 2022 + те, що отримали в Канаді допомогу. Більшу частину 2023 року працювали. У 2024 подали декларацію. Виплати були ще у січні і квітні 2024. А з серпня вони вже нарахували переплату. Збільшився дохід це мається на увазі тому, що ми вже працювали у 2023?
-
В мене теж просять повернути. Якщо ваш дохід збільшувався, вони перераховують, і різницю просять повернути
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка щодо gst/hst. Чи вимагали в когось повернення цих виплат, як надходили у 2023 та у січні та квітні 2024? По $205. Я зараз зайшла у свій акаунт та бачу, що вони пишуть, що ці гроші вони мені переплатили и хочуть, щоб я їх повернула (майже $800). У акаунті написано, що серпень, вересень, жовтень 2023, січень, квітень 2024 нарахування. А потім у серпні 2024 написано, що майже $800 overpaid. И це треба повернути. Хтось стикався вже с таким? Чому так і як повертали?