Імміграція до Манітоби
-
Дія генерує тільки чорно-білу довідку а згідно з вимог, вона має бути кольорова. Ні?
-
А Дії не маєте?
-
Через бюро перекладів отримати довідку про несудимість?
-
З України Тиса паче попросять довідку, якщо їй багато місяців
-
Я подав и параллельно відправив документи в KRK Варшави. 6$ почта і 10 $(30 злотих) справка . Часу витратив 40 хвилин приблизно. То ж рекомендую зробити так само , щоб не було зайвих питаннь. Можна подати зі старою , а нову потім під грузити через веб форму
-
А з України нову не просили?
-
З Польщі
-
А якщо чоловікові немає можливості більше отримати нову довідку через консульство? Дуже дивно. Скільки еміграційних консультантів я не чув і скільки інструкцій не читав то всюди писало що вони мають приймати.
-
Довідку з України нову?
-
Моїй довідці ще року не було, і я нікуди не виїжджала, але нову довідку одразу попросили
-
Звісно не повертався в Польщу, я це писав, дякую за інформацію.
-
Це як говорить інструкція. Практика може відрізнятись.
-
Якщо ви не повертались в країну звідки вже маєте довідку то її приймуть навіть протермінованою. Про це прямим текстом пише на сайті IRCC у графі з вимогами до супровідних документів. Можете ще самі перевірити.
-
Дякую.
-
Підскажіть будь ласка, чи точно потрібна свіжа довідка на федеральний етап? Я маю з Польщі вже перекладену, но їй вже як рік, я не вилітав з Канади, хочу завчасно підготовити все максимум, но не зрозуміло з довідками.