Імміграція до Манітоби
-
За те що завірили нотаріально цю довідку
-
Я сплачувала 13 євро і на цьому все. Через місяць прийшли довідки
-
Так, скоро буду ще одну замовляти
-
Я памʼятаю давно розмова в цьому чаті така була, може і рік тому, але казали, шо якшо провінційний офіцер має сумнів щодо вашого бажання постійно оселитись в Манітобі, то він зі СВО може на СВМ перекинути, щоб ви типу нікуди не ділись 😆 без поняття наскільки воно відповідає дійсності.
-
Справа в тому, що я вже намагалася зробити одну довідку через консульство у Вінніпезі. Безпосередньо в консульстві я заплатила 85 доларів і як мені сказали, це за довідку і додатково ще оплачувала 13 євро за зворотню доставку в банку. Довідка не прийшла, минуло більше 4 місяців, хоча мій лист отримали. Ось буду повторно подаватися. Ви вже отримали свою довідку?
-
13 євро це і є сплата за довідку
-
Тільки чекати
-
Доброго дня спільното. Колись вже писав, але хотів би вашої поради. Пройшло вже майже 13 місяців як засабмітив, 3 місяці тому змінився статус на in process. Жодних запитів не було. Був один один косяк з моєї сторони, бо помилився трохи з ноком, але писав листа чому помилився і ще пояснення в документи додав. Писав їм на веб форму, мейл, жодної відповіді але 2 місяць. Подавав запит через депутата місцевого, то відписали просто чекайте, вже буде скоро. Існують ще якісь варіанти повпливати на розгляд чи вже лишається тільки чекати?
-
Ну ось і я нарешті випускник школи очікування номінації 😅 отримала листа 🎉 10 місяців очікування Вже навіть і не вірилось 🥲