Імміграція до Манітоби
-
Пошукайте по чату. Тут так писали
-
Скажіть, чи збирається хтось летіти з України в Вінніпег цього-наступного тижня? Якшо так, відпишіть в приватні повідомлення, будь ласка. Треба передати конверт з англійськими картками форматом А4.вага до 1 кг. Не за безкоштовно звичайно 🌸 Дякую.
-
Ви спитали, я відповів
-
Привіт всім. Чи потрібно переводити і додавати український паспорт для заповнення федеральної аплікації? Чи достатньо просто закордонного паспорту? 🙏
-
Скажу вам що знаю. Military Record почали вимагати від громадян Ізраїлю які подаються по програмі для ізраїльтян і Гази. Довідки з армії Ізраїлю і інших країн де жив. І від жінок також. Особливо складно взяти довідку коли в Ізраїлі не служив бо приїхав вже старий
-
Привіт, хто знає як вірно вписати подорожі за останні 10 років? Я навчалася в іншій країні, і відповідно їздила додому часто туди - сюди. Мені потрібно описати кожен штамп чи можна просто вказати 5 років загалом навчання / проживання за кордоном ? @western9 Dmytro Будь ласка 🙏🏼
-
Дякую просто не знаходив інформацію що обовʼязково потрібно і український паспорт
-
Я так розумію це і є довідка про несудимість з Польщі ?, просто форму яку я їм відправляв, вони мені назад прислали з купою печаток
-
Ми 2 місяці чеквли