Імміграція до Манітоби
-
Тримаймося:)
-
Скажіть чи було в кого, що імʼя матері в свідоцтві про народження не збігається з імʼям, яке вказане на даний час в неї в паспорті. Наприклад, в свідоцтві про народження дитини вказано Анна, а в паспорті зараз Ганна. То що в написати в формі з родичами? Обидва варіанти чи тільки так як в свідоцтві, бо нам же не потрібно прикладати паспорт батьків. Можливо хтось вже мав, щось подібне. Бо мені здається що треба вказати два варіанти і написати пояснення, але можливо я помиляюся.
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Підскажіть, хто як вносив інформацію на фед. етапі, де потрібно і на англійській і на нашій, написано що неможна використовувати скорочення, як взагалі це все добавляти і що вони там можу зрозуміти?
-
А назви компаній де працював, університет?
-
Добрий. Підскажіть, будь ласка при заповнені аплікації EOI графа *Have you or your spouse ever visited or lived in another Canadian Province or Territory? Yes No Яку відповідь маю надати, якщо під час перебування вже у Канаді відвідала інші провінції терміном в 4дні.(не на довготривалий термін) Завчасно дякую
-
Всім привіт таке питання в мене зараз скорочення годин і все іде до звільнення питання про зміну роботи . Після отримання номінації я змінила роботу тобто надіслала документи з нової роботи. Зараз в мене є незначне скорочення і потім думаю буде ще гірше . Питання чи варто змінювати роботу з нормальною кількістю годин і мати спокій . Чи все таки терпіти і випрошувати ті нещасні години . Просто переживаю щоб це не вплинуло негативно на процес . Я бачу що проблема з роботою поширена чи хтось змінювати роботу на федеральному рівні 2 раз ?