Імміграція до Манітоби
-
Привіт ,отримали ми номінацію 30 червня і 8 липня вже подали документи остаточні , поки що тиша ні біометріки , ні мед екзамену ?чого зараз і скільки чекають ,дайте більше інформації будь ласка ?)
-
EOI походу ін процес)) Очківаний час-безмежно
-
Дякую ,то після air здавати біометрію чи після ?)
-
А) Так подачі на номінацію ще не було? Тоді зрозуміло. Багато моїх знайомих чекає теж по своїм тірам і спеціальностям. До речі, після року з моменту подачі заявка анулюється. Треба буде по новій подавати.
-
П. Wes xочу ще у Вас уточнити . Отримала запит на нові виписки, це процес номінації. Боюся помилитися чи правильно я зрозуміла, що мені на рахунку треба мати достатньо , щоб оплати fee , а не 10 тис + 2 тис . Чи вірно ? Бо щось не розумію точно першу половину речення : While you do not need to meet the usual settlement funds required by the MPNP, you should be able to demonstrate that you are able to cover the fees for the federal PR application for yourself and your family member.
-
12-го травня подався, аор ще не прийшов
-
Пр чи аор?
-
А у вас не вийшло пройти по вибірки для українців, дуже цікаво, чому так вийшло?
-
На сайті ірсс
-
ПР маю наувазі , яка різниця коли получиш AOR, воно взагалі навіть не гарантує шо тебе хтось розглядає чи подивится в твій файл Я получив AOR через місяць від подачі і чекав ше рік на final decision, друг чекав AOR 5 місяців але на 7й вже мав eCOPR на руках.
-
Так, можете, ми так само робили
-
Доброго вечора! Я зараз на етапі очікування номінації від провінції. Чи можу я зареєструватись на порталі і почати заповнювати форми на федеральний етап, чекаючи номінацію?
-
Ми не встигли отримати результат SELPIP до 30 квітня,отримали 2-3 травня,але було запізно