Імміграція до Манітоби
-
Це ви хотіли оформити Rent Assist?
-
Також уже більше 10 разів люди зі здивуванням запитували, що я досі роблю у Вінніпезі, ще й на ті самій роботі, маючи pr картки в кишені.
-
Знайома в серпні отримала номінацію рівно за тиждень до 1 року очікування.
-
Цікаво чи вийшло і чи суттєва допомога.
-
Так, в іншій групі десь в травні якісь деталі уточняв. А що?
-
Нажаль інше вже навіть не по кишені багатьом При всьому бажанні
-
Чого очікувати українцям в Канаді? Чи зможуть вони залишитись тут? Чи продовжать програму для українців через возз'єднання родин? Відповіді на ці та інші запитання, слухайте в інтерв'ю журналістки Юліанни Волошиної з Міністром імміграції Канади Марком Міллером. Величезна подяка Юліанні! Ми подаємо переклад інтерв'ю українською мовою.
-
В кожній провінції і містах є свої плюси і мінуси, в Вінніпегу багато нюансів, але для життя є все що душа бажає, для мене найбільший мінус, це що місто не розвивається, старе, мало хмарочосів, погані дороги, міський транспорт завжди спізнюється, плюс в нього пускають тих кого не можна, це так з основних проблем, в інших провінціях, гарно, хмарочоси, краєвиди, особливо де є гори, но мінус, це космічні ціни. Вже майже 2 роки в Вінніпегу, і буду тут жити найближчим часом, якщо звісно отримаю permanent resident і для мене зараз це головне, на дальше не має в планах змінювати провінцію, тому що, дуже дороге життя в інших. Но як би мав мільйон + то вибрав би Ванкувер, для мене то рай, був там влітку.
-
Я чув що там восени і взимку гарно.
-
Дякую, що поділились
-
Вийшло. Відправляв їм весь той список документів у паперовому вигляді (копії). Через місяць прийшов лист від них, що якийсь документ я не додав. Додав і ще раз відправив. Потім десь через півтора місяці, що вони нарахували нам 107 доларів. Потім через кілька тижнів, що в них змінилися розрахунки і виплата буде 150 дол. Не суттєва взагалі, але як то кажуть, краще ніж нічого.
-
Всім доброго вечора! Чи є в групі трак драйвери яки заповнювали форму IMM 5562 ( travels)? Чи записували ви всі перетини US кордону? У мене їх більше 200. Це ж нереально...
-
А от для мене у Вінніпегу нема нюансів. Мені не потрібні хмарочоси, я в них жити не планую, зате маю парк біля дому, де постійно гуляю ввечері. Дороги погані, але я не жила в Європі, тож після українських мені нормальні, принаймі асфальт всюди)) Автобусом щодня їжджу на роботу, мій не спізнюється і контингент там прекрасний. Життя тут порівняно дешевше, тож мені з 3 дітьми підходить. Тому я не збираюся міняти провінцію і навіть місто. Як бачимо, Ваші погляди суб'єктивні. Бо мої очі бачать все, що мені потрібне для спокійного життя, а Ваші бачать недоліки. Значить ми обоє помиляємось, бо не бачимо цілої картини. 🤷♀
-
Це чудово що вам все подобається, я написав що мені не подобається, но кожному своє, я ізджу на багатьох автобусах по всьому Вінніпегу і за ним, тому не просто так писав.