Імміграція до Манітоби
-
Той, хто не може набрати 60 балів, йде через Skilled workers in Manitoba. Є про це опис у закріплених повідомленнях. Увага! Екзамен з мови є обов'язкова умова для отримання номінації. Отримав кілька однакових запитань у приват щодо того, чи можна не здавати мовний екзамен.
-
Доброго ранку. Я працювала в Україні в Макдональдз 18 років. Чи нададуть мені якусь довідку? Тому що зараз в моєму місті кожен день вибухи і нічого не працює.
-
Хіба чоловіка попрошу, я вже у Канаді. Що таке pay stubs?
-
Від роботодавця довідка має певний період дії чи можна брати її хоч зараз, я і так звільнилася, тому там буде вказано період найму
-
-
Ще таке питання, якщо я не буду подаватись на pr, є можливість продовжити верк перміт?
-
А не на 3 роки а потім будете продливати
-
Ворк перміт вам також відкриють до закінчення вашого паспорту
-
Ще потрібно додати, що якщо у вас віза на 10 років це не означає що ви можете 10 років сидіти в Канаді 😄
-
"A work permit is a written authorization issued to foreign nationals authorizing them to engage in work in Canada. Therefore, foreign workers have the same obligations as temporary residents." www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/overview.html#:~:text=A%20work%20permit,as%20temporary%20residents.
-
Ворк перміт це дозвіл на працю в Канаді відповідно дає статус temporary resident, віза потрібно щоб отримати право перетинати кордон Канади, всю інформацію можна знайти га сайті canada.ca розділ IRCC
-
Ні мова про статус в країні
-
Віза потрібна для в'їзду тільки не несіть дурниці
-
це типу при в'їзді показувати прикордонникам ворк перміт?