Імміграція до Манітоби
-
Привіт, чи підходить витяг про несудимість з дії? Бо в переліку документів пишеться що має бути довідка а не витяг?
-
Всім привіт! Я зараз на єтапі EOI, тобто ще у пулі. Відпрацював вже більше року. Зараз мені потрібно взяти неоплачувану відпустку на місяць через операцію, тобто sick leave, але unpaid. Чи буду я все ще eligible якщо найближчим часом отримаю LAA? Чи цей місяць буде переривати мій стаж і 6 місяців потрібно буде заново відраховувати після відпустки і наново подавати EOI? Дякую
-
Доброго дня, громадо) Підкажіть, будь-ласка, чи хтось робив довідку про несудимість з США, знаходячись в Україні? Чи це робиться лише через поліцію? Шукала по чату, не знайшла відповіді, нажаль.
-
Підкажіть будь ласка щодо форми IMM 5669 Schedule A: Background/Declaration. Якщо у минулому була відмова у візитор візі до США, то в опитувальнику мені вказати "так" цих питаннях???
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, після номінації MPNP на федеральному етапі, куди підгружати work permit?
-
Так, я бачила цей пост) Цікавить саме ситуація, коли людина в Україні на даний момент знаходиться
-
Так, я розумію, але де саме здавати відбитки пальців, в поліції? Якщо людина в Україні ( чоловік, 50 років)
-
Так, в цьому і питання) Дзвонили в посольство, сказали, що зараз такі послуги не надають (невідомо, чи під час війни, чи взагалі)