Імміграція до Манітоби
-
Для чого платити гроші? Ви судимий? Маєте кримінальне минуле? Була депортація із США чи Канади? Хвороба типу кенсер? Тільки у таких випадках потрібно імміграційного адвоката чи консультанта. Якщо кейс звичайний, то все обійдеться тільки офіціними платежами
-
А якщо подати документи, а потім пізніше отримати ПР і дослати документ, який підтверджує ПР? По типу того як люди відправляють заявку на федеральний етап, щоб розпочати цей процес скоріше, а пізніше відправляють довідку про несудимість. Чи у даному випадку, з цією програмою для родичів, це буде misrepresentation? Бо надія отримати ПР до 22 жовтня тане з кожним днем 😔
-
Доброго дня,потрібна допомога!!!Подаємося сім'єю на гуманітарну програму,заповнюю аплікацію і порівнюючи з анкетою на візу по куает,побачила,що я не відмітила 2 поїздки чоловіка за кордон на термін місяць та 3 місяці,що в такому випадку робити?В цій аплікації я їх внесу,але якщо вони порівняють з куатовською інф.,то побачать різницю,чи варто писати пояснювальну записку для офіцера,чому я їх в той час не вказала???Я згадувала,чому я їх не написала і думаю ,що моя некомпетентність в документальних справах зіграла роль,там було запитання чи подорожували ми ще в будь -які країни ,крім тих ,що народилися і живемо зараз і я написала ні,бо розуміла,що він їде в Словаччину,де ми і жили в той час,але один раз була Польща ,як транзитна країна і ін раз Угорщина,так,він там не затримувався і їхав до Словаччини,але всеодно треба було це писати,що тепер робити?Згадувати цю аалікацію на візу по куает і писати пояснювальну записку чи просто написати ці поїздки і не зачіпати візу куает??
-
Це все вже робила, не допомагає. До роботодавця запиту не було
-
Додайте свіжі пейстаби за період зо чекали по сьогодні та додайте свіжий емплоє варіфік летер. Можливо оффіцер написав на ваш hr office а ті просто морозяться.
-
Вище контакти