Імміграція до Манітоби
-
У чоловіка так, в мене ні. То розумію що треба і всі сторінки? Дякую
-
Доброго ранку! Скажіть будь ласка, на федералтний рівень, Skilled workers. Треба укр паспорт додавати пазом із загран. Питання, чи треба його перекладати? Дякую
-
Друзі, пам'ятайте, якщо ви йшли через SWO (спецвибірку) і ваш зв'язок із провінцією був через родичів чи друзів, які виступають Manitoba Supporter, то якщо ви відразу переїдете до іншої провінції, то ваші родичі чи друзі вже не зможуть підтримати інших. Дуже шкода, але вже понад десяток учасників з чату написали приватно, що планують покинути провінцію, але хочуть це зробити таємно, не повідомляючи друзів чи родичів. Люди отримали ПР і відразу їдуть геть. Все, що ї турбує - чи друзі в Манітобі не зможуть відкликати свою підтримку якщо вже є ПР. Спілкування переривають, навіть не повідомлять Manitoba supporters, що вони залишили провінцію.
-
Дуже прикро що таке є. Одні друзі допомагають, а інші так ось роблять (((
-
Добре це зрозуміло,я які будуть наслідки для людей що так зробили.Заберуть PR ?
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка де можна зробити переклад з польської мови довідки про несудимість?
-
Виходить що люди не зможуть получити паспорти канадські,якщо вже їх не получили.
-
Дякую
-
Тоді зрозуміло,якщо для наших людей не буде покарання значимого для них самих,то так і будуть робити.Я не кажу за всіх,думаю є і нормальні люди
-
Добрий ранок!підкажіть будь ласка, куди писати,якщо assessment complete, але лист не приходить на пошту?
-
Мені до речі повернули декілька днів тому
-
А підкажіть будь ласка, в будь якому випадку при зміні роботи потрібно отримати нову номінацію на нового роботодавця? Якщо я вже подалась на федеральний, але aor ще не отримала, вже четвертий місяць чекаю, то може от от, чи затягне зміна роботи якось процес чи це ок?