Імміграція до Манітоби
-
Та просто люди вже зраділи, що швидше почали розглядати😂
-
6 місяць то ще добре)
-
10 днів
-
Вже почався 6 місяць очікування номінації, 😭чи є хтось хто подавався в травні і ще з статусом : received 😔😔😔😔
-
Так , знаю ! (((( де набратись того терпіння(((( Я так переживаю😔
-
Доброго дня! Звертаюсь до гуру федерального етапу. Чи потрібно при заповненні "travels" вказувати транзитні міста, якщо тільки в аеропорту перебував декілька годин? Чи потрібно в "addresses" заповнювати адреси, коли наприклад, відвідував родичів на протязі 2-х тижнів у іншій країні, або жив у готелі? Яким чином визначається, що це адреса? За тривалістю? Є якісь роз'яснення? Дякую!
-
Не надійтесь на те що там буде сидіти офіцер який зрозуміє все.Пишіть і розтлумачте все як для дитини,тим самим знімете всі лишні питання.До Ізраїля багато людей не пускають,це нормально,ви ж нічого не порушували.
-
Це дуже хороше питання😂😂 Було спочатку Received, потім тиша 7 місяців, а в один день вони різко подзвонили на роботу і поміняли на Assessment Completed😂 Дозапиту не було, мабуть тому, що я скористалася #лайфхак - завантажила новий контракт по роботі, пейсьаби за 3 міс і виписки з банку за 3 міс
-
Мабуть, тут і тлумачити немає що. Офіцер відмовив у вʼїзді в Ізраїль у 2017 році.
-
Треба їм писати все як є,люди бачу навіть пишуть те що офіцери не питають,наперед.Пояснення за службу і т.п.Щоб в них взагалі питань на наступні 10 років не було.