Імміграція до Манітоби
-
💎Ищу людей в команду по арбитражу 👍Беру без опыта, всему обучаю. Беру самую маленькую комиссию на рынке ✅Работаем только с проверенными крупными биржами. Выбиваем лучшие проценты, от 6% в день 🧑💻Пишите, всем отвечу на вопросы @vbskrit
-
Всім доброго ранку! Виникло таке питання, якщо вже відправили анкету на федеральному рівні і виїхали з Канади на 1-2 тижні у відпустку, як про такі зміни у travel section повідомити? Чи можна взагалі виїжджати?
-
Скільки часу чекати на довідку про несудимість з дії?
-
Всім доброго ранку. Донька отримала Visitor Record. Але не отримала запит на вклейку Travel Visa. Написав на сапорт IRCC, вони відповіли в стилі copy past. Тому спробував подати аплікацію на Travel Visa. Але коли вибираю, що знаходиться дитина в Канаді, то виходить той самий формуляр, що й на продовження Visitor Record. Спробував змінити країну перебування, і видало правильний формуляр для отримання Travel Visa. Питання: Чи можна подати на нову Travel Visa з Visitor Record знаходячись в Канаді? Чи не паритись і зробити шляхом ніби за межами Канади, і описати ситуацію окремому прикріпленому листі? Дякую.
-
Новини хороші, але моїй дочці 14 років попросили пройти повторно на візітор рекорд. Проходила в 2022 році по приїзду.
-
Так 27 вересня був запит, зробили 28 вересня і отримали візітор рекорд на 3 місяці до 23 грудня 2024, я там вище в чаті про це писав.
-
Її зараз попросили пройти медікал екзам?
-
Я би їм знову і знову дзвонила і писала, там скоріше якась помилка з їх сторони
-
Паспорт продовжено в консульстві до 2028 року. Прикладав лист пояснення від уряду України про продовжені паспорти.
-
Я ще й на сайті написав лист вже після медікал-екзамену і пояснив всю цю ідіотську ситуацію, але поки тихо другий тиждень. Якось останнім часом щастить із цими траблами і офіцерами.
-
А як потрібно було описати обставини, подавались по відео Дмитра, всі документи приклали, дозапити відправили, 27 вересня дозапит на медікал-екзам, 28 вересня зробили медікал-екзам, а рішення було ухвалене 23 вересня, якийсь сюр. Сьогодні прийшов візітор-рекорд на 3 місяці, треба через місяць знову подавати, для чого платив 265$ за медікал-екзам не зрозуміло, він навіть не розглядався бо виходить, що був вже після ухвалення рішення.
-
Апдейт просто вчора вийшов А чого на 3 міс? Може помилково офіцер видав на короткий строк? Або якщо хіба 'паспорт' короткий