Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт. Я знаходжусь на федеральному етапі уже близько 11 місяців. Сьогодні отримав запит на документи по військовій службі. Що я їм повинен скинути якщо я ніколи не був ні на службі, на на військовій кафедрі чи у будь чому пов'язаному з силовими структурами.
-
Що маєте на увазі як довго тривало?
-
Я б на вашому місці так не ризикувала. Отримайте пр а потім одружуйтесь. Можливо людям і погодили пр, з чоловіком канадцем, але завжди буває але, і можуть скасувати вашу аплікацію, і попросити податись по програмі спонсорства. Якщо ви одружені з канадцем то повинні йти по програмі спонсорства. Одруження ж ніщо не вирішує.
-
Так, ну я дуже швидко))) Пару місяців Інші оно і по півроку сиділи
-
Має сенс якщо є час Бо потім рахується від дня рішення, тобто від дня як вам продовжать WP, то на довше буде А Ви вже с ПР?
-
О господи, та не треба десять знаків питання. Вибачте, якщо то не ви. Я висловила свою думку щодо ситуації.
-
При чому тут Я???я запитала за людину, яка писала в чаті,бо було цікаво
-
@banofbot
-
Ой що я питаю З пр перміт не потрібен
-
Це було в середині вересня, було 7 документів. Я віддала в 9 ранку, в 3 вже подзвонили забрати
-
Нарешті і мій день настав #Timeline PR 11/30 - nominated (Сімʼя з двох дорослих)(SWM:714 score) з тестом з англійської 12/17 -federal stage submitted 03/13 - AOR+ biometric fee request 04/17- Biometric request 04/17- Invitation to pre arrival services 04/17- Medical exam passed 04/30- Biometric completed 08/06 - Request for Assistance with PR Application Status to member of parliament has been sent 08/21 - Reply from member of parliament: that criminality and eligibility have been passed, only security is in progress 09/4- Military request (main applicant)жінка ( ніколи не служила і не займала місце в державних установах) 09/4- Letter of explanation + IMM 5546 have been sent 09/9- Military request (for a dependent)(чоловік теж не служив) 09/11 - Military id + IMM 5546, letter of explanation have been sent 09/16- Final decision is in progress 09/16- Portal 1 10/02 - Portal 2 10/08-ECOPR